Λιλα

Η έμπνευση και το όραμα όλου του εγχειρήματος!

Όσοι την γνωρίζουν, ξέρουν την ικανότητά της να υλοποιεί τις ιδέες μεθοδικά και με ακρίβεια! Μια τέτοια ιδέα ήταν καί το Peas, πού κατάφερε να κάνει πραγματικότητα εμπνέοντας όλη την ομάδα! Στις σκέψεις της πάντα υπάρχουν οι αξίες της δικαιοσύνης και της συμπόνιας. Έτσι λοιπόν ο ρόλος του Peas δεν περιορίζεται μόνο στις γευστικές απολαύσεις αλλά στο να δείξει σε όλους ότι μπορούμε να τρώμε αληθινά, υγιεινά και προπάντων ειρηνικά.

Ενημερωμένη πάνω στις νεότερες οικολογικές λύσεις και ανάγκες της εποχής μας αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επιλογή των πρώτων υλών, καταφέρνει όπως το οραματίστηκε, το Peas να έχει την υπευθυνότητα και το βάθος των επιλογών που του αξίζει.

Λους

Η μαμά που φροντίζει για όλους!

Με σπουδές μαγειρικής στη Γαλλική και μεσογειακή κουζίνα. Ακούραστη, πληθωρική, δε σταματά να πειραματίζεται και να δημιουργεί!

Χορτοφάγος αρκετά χρόνια τώρα η ίδια και η οικογένειά της, vegan τα τελευταία, δε μπορούσε παρά να βάλει την αγάπη της για τη μαγειρική, αλλά και τη συμπόνια της για όλα τα αισθανόμενα όντα σε εφαρμογή, συμμετέχοντας στο εγχείρημα Peas. Το αποτέλεσμα; Η νοστιμιά στα πιάτα να αντανακλά το νοιάξιμο και τη φροντίδα της μαμάς προς τα παιδιά της! Γιατί έτσι μας βλέπει και μας φροντίζει όλους η Λούς, σαν παιδιά της.