Είμαστε μια ομἀδα ανθρώπων, με πάθος για τη χορτοφαγική διατροφή και χαιρόμαστε να σας φροντίζουμε…

It’s a hub

Μαζί αλλάζουμε συνήθειες και γινόμαστε μέρος της αλλαγής, που επιθυμούμε για τον πλανήτη.

Κοινό τραπέζι

Mε το ένα μεγάλο τραπέζι μας, προβάλλουμε και προωθούμε την επικοινωνία, τη μοιρασιά και τη συνύπαρξη, γνωριζόμαστε και ανταλάσσουμε εμπειρίες και πληροφορίες.

Στο “Peas” μπορεί κανείς να φάει, να πιεί το ρόφημά του, να επικοινωνήσει με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να κάνει νέους φίλους, που μοιράζονται κοινές αξίες και ιδανικά.

Μείωση απορριμμάτων

Συμβάλλουμε στη μείωση του πλαστικού, αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση, επαναχρησιμοποιούμε υλικά ὀπου είναι δυνατό. Γινόμαστε πρακτικοί σεβόμενοι το περιβάλλον, γι᾽ αυτό φέρε  το προσωπικό σου δοχείο φαγητού ή την κούπα σου για takeaway κι επωφελήσου έκπτωσης.

Φέρε το παγούρι σου και γέμισέ το με φιλτραρισμένο νερό βρύσης στο Refill station.

Φέρε το προσωπικό σου καλαμάκι για takeaway ροφήματα (για κατανάλωση στο χώρο μας τα καλαμάκια είναι γυάλινα).

Refill water

Συνώνυμο με την ιδέα δημιουργίας του Peas είναι καί το project refill water, όπως και η μείωση του πλαστικού μιας χρήσης με απώτερο στόχο τα μηδενικά απορρἰματα (zero waste). Χαιρόμαστε πολὐ όταν βλέπουμε να έρχεστε, για να γεμίσετε τα παγούρια σας!

Έχουμε φροντίσει να υπάρχει φίλτρο νερού στην κεντρική εγκατάσταση του καταστήματος, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του νερού. Εξ’ άλλου, το moto μας “give peas a chance” δηλώνει ακριβώς αυτό! Peas είναι οι αξίες, οι καινούργιες ιδέες, οι συνήθειες που συνεισφέρουν στην ειρήνη, την οικολογία, την αειφορία. Και όπως λέει και η Stephanie Wiermann (διέδωσε την πρωτοβουλία refill στη Γερμανία): “… βγαίνοντας από το σπίτι δεν ξεχνώ τα κλειδιά και το παγούρι μου! Είναι θέμα συνήθειας”

Ελάτε λοιπόν καί για refill στο Peas.. give refill a chance!