Σχετικα Με ΜΑς

It’s a hub

Μαζί αλλάζουμε συνήθειες και γινόμαστε μέρος της αλλαγής, που επιθυμούμε για τον πλανήτη.

Κοινό τραπέζι

Mε το ένα μεγάλο τραπέζι μας, προβάλλουμε και προωθούμε την επικοινωνία, τη μοιρασιά και τη συνύπαρξη, γνωριζόμαστε και ανταλάσσουμε εμπειρίες και πληροφορίες.

Στο Peas μπορεί κανείς να φάει, να πιεί το ρόφημά του, να επικοινωνήσει με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να κάνει νέους φίλους, που μποράζονται κοινές αξίες και ιδανικά.

Μείωση των απορρημάτων επαναχρησιμοποιοὐμενα σκεύη

Συμβάλλουμε στη μείωση του πλαστικού, αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση, επαναχρησιμοποιούμε υλικά, όπου είναι δυνατό. Γινόμαστε πρακτικοί, σεβόμενοι το περιβάλλον, γι αυτό φέρε το προσωπικό σου δοχείο φαγητού ή την κούπα σου για takeaway κι επωφελήσου έκπτωσης. Φέρε το προσωπικό σου καλαμάκι για takeaway ροφήματα. Για κατανάλωση στο χώρο μας τα καλαμάκια είναι γυάλινα.

Refill water station

Συνώνυμο με την ιδέα δημιουργίας του Peas είναι καί το project refill water. Είναι μεγάλη η  χαρά μας, όταν σας  βλέπουμε να έρχεστε με τα παγοὐρια σας! Έχουμε φροντίσει, να υπάρχει φίλτρο νερού στην κεντρική εγκατάσταση του καταστήματος, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητἀ του. Εξ’ άλλου, το moto μας “give peas a chance” δηλώνει ακριβώς αυτό! Peas είναι οι αξίες, οι καινούργιες ιδέες, οι συνήθειες που συνεισφέρουν στην ειρήνη, την οικολογία, την αειφορία. Και όπως λέει και η Stephanie Wiermann (διέδωσε την πρωτοβουλία refill στη Γερμανία):

“… βγαίνοντας από το σπίτι δεν ξεχνώ τα κλειδιά και το παγούρι μου! Είναι θέμα συνήθειας”

Ελάτε λοιπόν και για refill στο Peas… give refill a chance!